Dearnhemsekaboutertjes.nl

Over ons

 

Mijn naam is Marijke Bolder-Bos en ik ben getrouwd met Roel Bolder. Samen met onze dochter van 14 en twee poesjes wonen wij in een knusse woning aan de Velperweg en omstreken met fijne grote tuin. Mijn man is werkzaam bij Toorank in Zevenaar en mijn dochter Quinty zit in de tweede van  de HAVO/VWO-opleiding aan het Beekdal Lyceum. Wij zijn een muzikaal en creatief gezin. Roel werkt vijf hele dagen per week en zal de kinderen niet veel zien. Quinty vindt het heel gezellig om met de kindjes te spelen.

Nadat ik jaren in de kinderopvang had gewerkt, merkte ik dat ik het steeds belangrijker begon te vinden om kinderen toch meer oprechte aandacht te kunnen geven. Zes jaar geleden heb ik dan ook de stap genomen om gastouder te worden.  En vanaf die dag beoefen ik dit mooie beroep met veel plezier!

Middels cursussen, gastoudercongressen en overleg met andere gastouders zorg ik dat ik in ontwikkeling blijf. Ook begeleid ik stagiaires zodat ik op de hoogte ben van de nieuwste ontwikkelingen in het onderwijs.

Uiteraard hebben mijn huisgenoten en stagiaires een Verklaring Omtrent Gedrag en worden zij continue gescreend.